Willerby Special 35x12/2

De Willerby Special 35x12/2 is helaas verkocht. Maar niet getreurd! De Bergjes heeft het grootste aanbod chalets en stacaravans in Europa. Op ons uitgebreide showterrein van maar liefst 20.000 m2 kunt u nieuwe chalets en stacaravans, maar ook jonge occasions bekijken. Bezoek ons in Heibloem (Limburg) of in Kamperland (Zeeland).

Wilt u een chalet kopen? Bekijk dan ons chaletaanbod. Ook hebben we een eigen fabriek, voor uw chalet op maat!

Wilt u een stacaravan kopen? Bekijk dan ons stacaravanaanbod. Naast een groot aanbod van zowel nieuwe als gebruikte stacaravans voert de Bergjes alle bekende merken, zoals Willerby, BK Bluebird en Europa!

Stacaravans van Willerby zijn echte kwaliteitsproducten en worden met zorg gefabriceerd. De Willerby Special is hier een perfect voorbeeld van. Willerby staat, net als De Bergjes, voor kwaliteit en service. Dit zorgt voor een perfecte aanvulling op elkaar. Door onze trouwe samenwerking hebben wij deze Willerby Special, speciaal samengesteld en kunnen voorzien van vele luxe en gemakken.

Zo beschikt deze Willerby Special standaard over een erg onderhoudsvriendelijke en modern ogende kunststof buitenwand met bijpassende kunststof kozijnen. Deze Willerby Special is tevens prima in de wintermaanden te gebruiken aangezien de Willerby is voorzien van een centrale verwarming en dubbel glas. Zie het tabblad specificaties voor nog meer standaard voorzieningen.

De Willerby Special is tevens verkrijgbaar met drie slaapkamers.

Afzuigkap Brede douche
Centrale verwarming Dubbel glas
Kunststof buitenwand Kunststof goten met regenpijpen
kunststof kozijnen Pannendak
Salontafel Sfeerhaard
Tv aansluiting Verwarmingspaneel in slaapkamers en/of badkamer
  • Plattegrond Willerby Special 35x12/2 (1)

Ook interessant voor u Bekijk ons volledig aanbod

Neem contact met ons op
* Verplichte velden
Aanwezig in Heibloem Bezoek onze showroom
Route plannen

+31 475 495 079

De Bergjes Heibloem (55 minuten van Antwerpen) Schaapsbrug 2a, 6089 NB Heibloem | De Bergjes Kamperland(Zeeland) Nieuweweg 6, 4493 PA Kamperland
E-mail: info@bergjes.nl | Tel.: (0)475 - 49 50 79 | Fax: (0)475 - 49 52 94 | BTW Nummer: NL8207.94.041.B01 | Links