Chalet te koop

Bij de Bergjes Chalets en Caravans hebben wij een groot aanbod chalet modellen te koop. Het merendeel van de chalets die te koop zijn bevinden zich op het showterrein. Het showterrein is 20.000m2, dus de keus is enorm. Er staan bij ons vele merken chalets te koop, waaronder Europa, Willerby en Berghome. Op het moment dat u besluit om een van deze chalets te kopen bieden wij u een extra service aan. Wij plaatsen uw gekochte chalet namelijk op elke gewenste locatie in Europa.

 Chalet te koop

Uw chalet online kopen

Niet alleen op ons showterrein, maar ook op onze website kunt u alle chalets die te koop zijn bekijken. Hier kunt u op een overzichtelijke manier alle chalets die te koop zijn bekijken. Alle chalet modellen zijn voorzien van alle belangrijke informatie. Zodra u op een chalet klikt krijgt u alle specifieke informatie over de chalet die te koop staat te zien. Uw ideale chalet gevonden? Laat uw contactgegevens achter en een van onze medewerkers neemt op korte termijn contact met u op.

Wilt u meer weten over de chalets die te koop staan? Onze medewerkers helpen u graag verder.

Ook interessant voor u Bekijk ons volledig aanbod

Neem contact met ons op
* Verplichte velden
Bezoek onze showroom
Route plannen

+31 475 495 079

De Bergjes Heibloem (55 minuten van Antwerpen) Schaapsbrug 2a, 6089 NB Heibloem | De Bergjes Kamperland(Zeeland) Nieuweweg 6, 4493 PA Kamperland
E-mail: info@bergjes.nl | Tel.: (0)475 - 49 50 79 | Fax: (0)475 - 49 52 94 | BTW Nummer: NL8207.94.041.B01 | Links