Chalet bouw

De Bergjes Chalets & Caravans beschikt over een eigen fabriek waar u uw chalet op maat kunt laten bouwen. Uw droomchalet wordt gecreëerd door onze chalet bouw afdeling. Samen met onze specialisten van de chalet bouw bespreekt u uw wensen en eisen en stelt u zelf uw droomchalet samen. Zowel het interieur als het exterieur komen ter sprake gedurende het proces.

De fases van de chalet bouw

Op het moment dat u kiest voor de chalet bouw, wordt een van onze adviseurs uw vast contactpersoon. Deze persoon begeleidt u gedurende het proces. De eerste fase die aan bod komt is de ontwerpfase. Aan de hand van de besproken wensen en eisen creëren jullie samen het eerste ontwerp voor de chalet. De fase die volgt is de fase waarin de bouwtekening wordt opgemaakt. Alle maten van uw droomchalet worden hierin verwerkt. In de derde fase start de daadwerkelijke bouw van uw chalet. U heeft zelfs nog de mogelijkheid om in deze fase van het proces wijzigingen aan te geven. Deze worden, indien mogelijk, uiteraard nog voor u doorgevoerd.

Eigen betrokkenheid bij de chalet bouw

U wordt door de Bergjes gedurende het hele proces betrokken bij de chalet bouw. Uw wensen en eisen staan namelijk centraal bij het ontwerpen van de chalet. Tijdens de chalet bouw nodigen wij u ten alle tijden uit om een bezoek te brengen aan onze fabriek. Zo blijft u continu op de hoogte van de ontwikkelingen en voortgang van de chalet bouw.

Wilt u ook een droomchalet laten creëren door onze chalet bouw afdeling? Kom eens bij ons langs voor een vrijblijvend gesprek met een van onze adviseurs.

Ook interessant voor u Bekijk ons volledig aanbod

Neem contact met ons op
* Verplichte velden
Bezoek onze showroom
Route plannen

+31 475 495 079

De Bergjes Heibloem (55 minuten van Antwerpen) Schaapsbrug 2a, 6089 NB Heibloem | De Bergjes Kamperland(Zeeland) Nieuweweg 6, 4493 PA Kamperland
E-mail: info@bergjes.nl | Tel.: (0)475 - 49 50 79 | Fax: (0)475 - 49 52 94 | BTW Nummer: NL8207.94.041.B01 | Links