Chalet

De chalets van De Bergjes zijn van hoge kwaliteit en bieden u jarenlang plezier. Normaal gesproken worden chalets gemaakt van zwaar hout dat men uit de bergen haalt. Dit zorgt voor een goede isolatie van de chalet. De chalets van de Bergjes maken gebruik van Eurotexx, dit materiaal biedt dezelfde kwaliteit. Dezelfde kwaliteit, dezelfde isolatie alleen dan voor een mooie prijs. Bij de Bergjes kunt u dus terecht voor chalets met een goede prijs/kwaliteitverhouding. Wacht niet langer en breng snel een bezoek aan de twee locaties van de Bergjes in Nederland of bekijk de chalets op onze website.

Chalet

Chaletbouw

De Bergjes heeft ook een speciale afdeling waar u uw eigen chalet kunt ontwerpen, namelijk de chaletbouw. Uw eigen wensen en eisen kunt u allemaal verwerken in uw eigen ontwerp. Ook de inrichting kunt u helemaal naar eigen smaak invullen. Bepaal zelf de grootte en de indeling van de chalet. Samen met de werknemers van de chaletbouw bent u verantwoordelijk voor de bouwtekening. De plaats van de keuken, de ramen en de slaapkamers kunt u dus zelf bepalen. Het resultaat zal een droomchalet zijn die natuurlijk op uw droomlocatie komt te staan.

Het kiezen van een chalet

In tegenstelling tot de mensen die precies weten wat ze willen, kan het ook zijn dat u nog geen idee heeft welke chalet geschikt voor u is. Ons showterrein in het Nederlandse Heibloem laat ons grote aanbod aan chalets zien. U doet vele ideeën op en kunt u laten adviseren door een van onze ervaren medewerkers. Wij weten zeker dat wij ook voor uw de geschikte chalet vinden!

Ook interessant voor u Bekijk ons volledig aanbod

Neem contact met ons op
* Verplichte velden
Bezoek onze showroom
Route plannen

+31 475 495 079

De Bergjes Heibloem (55 minuten van Antwerpen) Schaapsbrug 2a, 6089 NB Heibloem | De Bergjes Kamperland(Zeeland) Nieuweweg 6, 4493 PA Kamperland
E-mail: info@bergjes.nl | Tel.: (0)475 - 49 50 79 | Fax: (0)475 - 49 52 94 | BTW Nummer: NL8207.94.041.B01 | Links