Chalet modellen

Alle chalet modellen van de Bergjes zijn uitgevoerd als als dubbel chalet of als L-chalet. Vindt u veel ruimte essentieel? Dan is een Twin- of L-chalet een echte aanrader. Bij de chalet modellen die uitgevoerd zijn als Twin- of L-chalet ervaart u dezelfde luxe als thuis.

Diverse merken chalet modellen

Het grootste aanbod van Europa, zo luidt de slogan van de Bergjes Chalets en Caravans. Het kan dan ook niet anders dan dat vele bekende merken deel uitmaken van het assortiment aan caravan modellen. Willerby, Europa, Atlas of Victory, dit is slecht een greep uit de vele merken aan chalet modellen die u bij ons kunt kopen of huren.

Grote keuze aan chalet modellen

Een keuze kunnen maken uit onze vele mogelijke chalet modellen? Op onze website kunt u bij u gewenst chalet model uw contactgegevens invullen en wij nemen spoedig contact met u op. Wilt u liever de chalet modellen zelf bekijken? Dan bent u van harte welkom in een van onze showrooms, gelegen in Heibloem en Kamperland.

Chalet modellen

Bouw uw ideale chalet model

U kunt er ook voor kiezen om een eigen chalet model te ontwerpen. Wij hebben een eigen fabriekwaar wij chalets op maat bouwen. U kunt dus uw eigen chalet model ontwerpen en laten bouwen. Dit wordt een origineel chalet model dat volledig naar wens is gebouwd. Gedurende de bouw van uw chalet wordt u het gehele proces erbij betrokken om zeker te weten da alles naar wens is.

Neem contact met ons op
* Verplichte velden
Bezoek onze showroom
Route plannen

+31 475 495 079

De Bergjes Heibloem (55 minuten van Antwerpen) Schaapsbrug 2a, 6089 NB Heibloem | De Bergjes Kamperland(Zeeland) Nieuweweg 6, 4493 PA Kamperland
E-mail: info@bergjes.nl | Tel.: (0)475 - 49 50 79 | Fax: (0)475 - 49 52 94 | BTW Nummer: NL8207.94.041.B01 | Links