Chalet occasion

U heeft bij de Bergjes Chalets & Caravans niet alleen de mogelijkheid om een nieuwe chalet te kopen, maar ook een chalet occasion behoort tot de opties. Wij bieden het grootste aanbod aan chalets en stacaravans van Europa, dus ook voor u hebben wij de perfecte chalet occasion. Ons assortiment aan chalet occasion bestaat uit vele bekende merken. Europa, Willerby, Atlas en vele andere namen vindt u terug in ons assortiment chalet occasions. Ieder merk heeft zijn eigen kenmerken. Op basis van uw wensen adviseren wij u graag over het chalet merk dat het beste bij u past.

Chalet occasion

Twee ruime showrooms met ruime voorraad chalet occasions

Onze chalet occasions kunt u zowel bekijken op onze website als in onze showrooms. Wij hebben twee showrooms waar ons gehele aanbod aan chalet occasions te zien is. Onze showrooms bevinden zich in Limburg en Zeeland. De grootste voorraad chalet occasions vindt u in het Limburgse Heibloem, waar tevens ons hoofdkantoor gevestigd is. De showroom in Zeeland is sinds oktober 2013 geopend. De showroom is gelegen tussen allerlei vakantieparken, waardoor deze showroom zeer toegankelijk is voor vakantiegangers.

Ook interessant voor u Bekijk ons volledig aanbod

Neem contact met ons op
* Verplichte velden
Bezoek onze showroom
Route plannen

+31 475 495 079

De Bergjes Heibloem (55 minuten van Antwerpen) Schaapsbrug 2a, 6089 NB Heibloem | De Bergjes Kamperland(Zeeland) Nieuweweg 6, 4493 PA Kamperland
E-mail: info@bergjes.nl | Tel.: (0)475 - 49 50 79 | Fax: (0)475 - 49 52 94 | BTW Nummer: NL8207.94.041.B01 | Links