Garantie voor stacaravans en chalets

De Bergjes staat bekend om de uitstekende service en kwaliteitsproducten die geleverd worden. Mocht er zich toch een probleem voordoen dan zorgt onze serviceafdeling voor een adequate oplossing. De Bergjes hanteert de garantiebepalingen die per merk door de fabrikant worden gecommuniceerd. Dit betekent dat alle onderdelen, chassis en ook structurele onderdelen allemaal een eigen garantieperiode hebben. De garantiebepalingen per fabrikant zijn terug te vinden in de brochures of te bekijken op de websites van de fabrikanten.

Stacaravan garantie

Voordat de caravan naar u wordt getransporteerd zorgt De Bergjes dat hij helemaal in orde is. Dit betekent dat ons eigen personeel een caravan zorgvuldig controleert en test voordat deze weg gaat. Op die manier kunnen wij onze kwaliteit waarborgen en zijn we er zeker van dat we een perfect product afleveren.
Ook nodigen wij klanten die een nieuwe caravan hebben besteld eerst nog uit voor een zogeheten oplevering. Op die manier kunt u er zeker van zijn dat het bestelde product ook echt naar wens is voordat hij op de plaats van bestemming arriveert. Wanneer alles goed bevonden is zal de caravan zorgvuldig worden getransporteerd en op de plek gesteld. Dit is een heuglijk moment  waarbij wij het erg op prijs stellen als u erbij bent. Na de overdracht kan het genieten beginnen en wanneer er dan toch nog iets niet in orde is kunt u zich beroepen op de garantie.

Of u nu in het bezit bent van een Willerby, Bk Bluebird of Europa stacaravan, bij elke stacaravan die u koopt ontvangt u garantie. Per merk worden aparte garantiebepalingen nagestreefd, die door de desbetreffende fabrikant worden vastgesteld.

Garantie voor uw chalet

Net zoals bij de stacaravans gelden ook voor de chalets garantiebepalingen bepaald door de leverancier van het merk van het chalet. Wanneer u gebruikt maakt van onze chaletbouw kunt u zich tijdens het ontwerpgesprek ook uitvoerig laten informeren over de garantiebepalingen van De Bergjes.
 

Ook interessant voor u Bekijk ons volledig aanbod

Neem contact met ons op
* Verplichte velden
Bezoek onze showroom
Route plannen

+31 475 495 079

De Bergjes Heibloem (55 minuten van Antwerpen) Schaapsbrug 2a, 6089 NB Heibloem | De Bergjes Kamperland(Zeeland) Nieuweweg 6, 4493 PA Kamperland
E-mail: info@bergjes.nl | Tel.: (0)475 - 49 50 79 | Fax: (0)475 - 49 52 94 | BTW Nummer: NL8207.94.041.B01 | Links