Stacaravan

De Bergjes Chalets & Caravans beschikt over 2 grote showterrein waar uw het grootste aanbod van Europa aan chalets en stacaravans kunt bezichtigen. Alle bekende topmerken stacaravans zijn onderdeel van ons assortiment. Willerby, Europa, Carnaby, Pemberton zijn enkele bekende merken stacaravans die wij aanbieden. Wat u gewenste merk ook is, wij kunnen elk stacaravan merk voor u regelen.

Tegenwoordig is de stacaravan zeer luxueus. Ten opzichte van vroeger heeft de stacaravan een hele ontwikkeling doorgemaakt. In de huidige tijd is het standaard dat een stacaravan beschikt over kunststof kozijnen en dubbel glas. Maar ook de opties liegen er niet om. Een afwasmachine, centrale verwarming of een fraai pannendak behoren tot de opties die u kunt kiezen voor uw stacaravan.

Onze medewerkers helpen u graag met het bepalen van het merk en model stacaravan het beste bij u past. Ook kunnen wij u adviseren welke indelingsmogelijkheden het best bij uw wensen passen. U wilt natuurlijk een optimaal comfort creëren omdat u vaak gebruik maakt van de stacaravan.

Stacaravan

Het huren of kopen van een stacaravan

Bij ons is het zowel mogelijk om een stacaravan te kopen als te huren. Het kopen van een stacaravan is de beste optie wanneer u deze jaren wilt gebruik en de stacaravan eigenlijk geldt als tweede huis. Het huren van een stacaravan is een goede optie wanneer u op zoek bent naar tijdelijke woonruimte of eenmalig op vakantie wilt gaan. Het huren van een stacaravan kan vanaf een periode die minimaal 3 maanden duurt. Maar ook veelvouden hiervan, bijvoorbeeld 6 of 12 maanden, zijn mogelijk. U kunt altijd informatie opvragen bij onze medewerkers over het huren van een stacaravan.

Ook interessant voor u Bekijk ons volledig aanbod

Neem contact met ons op
* Verplichte velden
Bezoek onze showroom
Route plannen

+31 475 495 079

De Bergjes Heibloem (55 minuten van Antwerpen) Schaapsbrug 2a, 6089 NB Heibloem | De Bergjes Kamperland(Zeeland) Nieuweweg 6, 4493 PA Kamperland
E-mail: info@bergjes.nl | Tel.: (0)475 - 49 50 79 | Fax: (0)475 - 49 52 94 | BTW Nummer: NL8207.94.041.B01 | Links