Stacaravan inkoop

Voor een stacaravan bent u bij de Bergjes aan het juiste adres. Wij hebben namelijk het grootste aanbod aan stacaravans van Europa. Alle topmerken stacaravans maken deel uit van ons assortiment. Bij aankoop van een stacaravan, plaatsen wij u stacaravan zelfs op uw droomlocatie. U heeft bij ons diverse keuzes, zoals tussen een nieuwe of gebruikte stacaravan en de keuze tussen huren of kopen van een stacaravan. Echter heeft u bij ons ook de kans om uw eigen stacaravan aan ons te verkopen. De stacaravan inkoop behoort ook tot de diensten van de Bergjes Chalets & Stacaravans.

Stacaravan inkoop

Stacaravan inkoop bij de Bergjes

Op het moment dat u uw stacaravan wilt verkopen, kunt u contact met ons opnemen. U kunt telefonisch contact met ons opnemen of uw contactgegevens achterlaten op onze website. Wij zullen dan contact met uw opnemen over de gegevens van de stacaravan. Specifieke informatie die u dient aan te leveren zijn de huidige locatie van de stacaravan, het model stacaravan, bouwjaar van de stacaravan en natuurlijk uw vraagprijs. Wij verzoeken u ook om enkele duidelijk foto’s van uw stacaravan te sturen, zodat wij de bezoekers van onze website een compleet beeld kunnen geven van uw stacaravan.

Ook interessant voor u Bekijk ons volledig aanbod

Neem contact met ons op
* Verplichte velden
Bezoek onze showroom
Route plannen

+31 475 495 079

De Bergjes Heibloem (55 minuten van Antwerpen) Schaapsbrug 2a, 6089 NB Heibloem | De Bergjes Kamperland(Zeeland) Nieuweweg 6, 4493 PA Kamperland
E-mail: info@bergjes.nl | Tel.: (0)475 - 49 50 79 | Fax: (0)475 - 49 52 94 | BTW Nummer: NL8207.94.041.B01 | Links