Stacaravanverzekering

Een stacaravan kopen is een hele investering waarvan u jarenlang wilt genieten. U gebruikt de stacaravan voornamelijk in uw vakantie en vrije tijd. Dit betekent dat de stacaravan als het ware dient als tweede huis en niet altijd in gebruik is. Om die reden raden wij u aan om de stacaravan te verzekeren met een stacaravanverzekering. Om uw stacaravan zo optimaal mogelijk te beschermen bieden wij u de Recreatiehuis Verzekering van Europeesche Verzekeringen aan. Europeesche Verzekeringen is de leider in de markt voor een verzekering op het gebied van recreatie, vakantieplezier en reizen. Het is verstandig om deze stacaravanverzekering meteen bij aankoop van uw stacaravan af te sluiten.

Wij informeren u graag naar de mogelijkheden op het gebied van uw stacaravanverzekering. Onze medewerkers zijn op de hoogte van alle verzekeringen en helpen u graag met het afsluiten van de juiste stacaravanverzekering.

Stacaravanverzekering

Ook interessant voor u Bekijk ons volledig aanbod

Neem contact met ons op
* Verplichte velden
Bezoek onze showroom
Route plannen

+31 475 495 079

De Bergjes Heibloem (55 minuten van Antwerpen) Schaapsbrug 2a, 6089 NB Heibloem | De Bergjes Kamperland(Zeeland) Nieuweweg 6, 4493 PA Kamperland
E-mail: info@bergjes.nl | Tel.: (0)475 - 49 50 79 | Fax: (0)475 - 49 52 94 | BTW Nummer: NL8207.94.041.B01 | Links