Standplaats Limburg

Wanneer u naast een stacaravan ook een mooie standplaats wilt hebben om van uw nieuwe aankoop te genieten, dan bent u bij De Bergjes aan het juiste adres. Wat dacht u van een mooie standplaats Limburg? De Bergjes gaan op uw verzoek aan de slag om een mooie standplaats Limburg voor u te zoeken.

Standplaats Limburg: Mijnbouw

De provincie Limburg is van oudsher bekend om haar mijnbouw. Uw standplaats Limburg kan dus het voordeel hebben dicht bij een van de vele mergelgrotten te liggen. Stel u eens voor; direct vanuit uw stacaravan deze prachtige tunnels bezichtigen. Zoiets is alleen mogelijk wanneer u een standplaats Limburg door De Bergjes laat verzorgen. Of wilt u misschien dat uw standplaats Limburg in het mooiste landschap van Nederland van 2005 ligt? Uw stacaravan zou daar een fantastische ligging hebben.

De streektaal van uw standplaats Limburg

Een van de meest kenmerkende dingen aan de provincie Limburg, is wel het gebruik van de streektaal Limburgs. Wees dus niet verbaasd als u op uw standplaats Limburg rond uw stacaravan veel dialect hoort spreken.

Standplaats Limburg

Met de caravan naar de bierbrouwerij

Grote kans dat uw standplaats Limburg in de buurt van een van de vele bierbrouwerijen ligt. Uw stacaravan zou op loopafstand van bijvoorbeeld de Hertog Jan brouwerij kunnen liggen. Kom daarom snel langs bij De Bergjes en vraag uw standplaats Limburg aan. Uw stacaravan past alleen op de mooiste plekjes in Nederland.

Ook interessant voor u Bekijk ons volledig aanbod

Neem contact met ons op
* Verplichte velden
Bezoek onze showroom
Route plannen

+31 475 495 079

De Bergjes Heibloem (55 minuten van Antwerpen) Schaapsbrug 2a, 6089 NB Heibloem | De Bergjes Kamperland(Zeeland) Nieuweweg 6, 4493 PA Kamperland
E-mail: info@bergjes.nl | Tel.: (0)475 - 49 50 79 | Fax: (0)475 - 49 52 94 | BTW Nummer: NL8207.94.041.B01 | Links