Verzekering voor uw stacaravan of chalet

Uw tweede huis stelt u in staat om volop te genieten van de natuur, uw vrije tijd en uw hobby's. Voor zo'n waardevol bezit als een stacaravan of een chalet is een goede verzekering onmisbaar. Dit heeft ook te maken met het feit dat uw tweede huis niet het gehele jaar bewoond wordt en dus op sommige momenten onbewaakt wordt achtergelaten.

Met de Recreatiehuisverzekering van de Europeesche is uw tweede huis op maat verzekerd tegen alle risico's die u belangrijk vindt. U krijgt bij de Europeesche een goede bescherming tegen een scherpe prijs. Dit mag u ook verwachten bij de nummer één verzekeraar op het gebied van recreatie, reizen en vakantieplezier. Al onze specialisten kennen de risico’s die het hebben van een vakantiehuis met zich meebrengt en bieden hiervoor uitstekende oplossingen zodat u altijd zorgeloos kunt genieten.

Verzekering stacaravan

U koopt een stacaravan met de gedachte om optimaal te genieten van uw vakanties, vrije tijd en uw stacaravan. Een stacaravan dient vaak als tweede huis voor mensen en is daarom niet het gehele jaar bewoond. Daarom is het verstandig om een stacaravanverzekering af te sluiten.

Chalet verzekering

De aankoop van een chalet is een dure investering die u natuurlijk goed wilt beschermen. Het is aan te raden om een goede verzekering voor uw chalet af te sluiten die u beschermd tegen alle mogelijk risico’s die zijn verbonden aan het bezitten van een chalet. 

Om te berekenen wat de premie is voor uw verzekering kunt u de website bezoeken van de Europeesche verzekeringen
 

Ook interessant voor u Bekijk ons volledig aanbod

Neem contact met ons op
* Verplichte velden
Bezoek onze showroom
Route plannen

+31 475 495 079

De Bergjes Heibloem (55 minuten van Antwerpen) Schaapsbrug 2a, 6089 NB Heibloem | De Bergjes Kamperland(Zeeland) Nieuweweg 6, 4493 PA Kamperland
E-mail: info@bergjes.nl | Tel.: (0)475 - 49 50 79 | Fax: (0)475 - 49 52 94 | BTW Nummer: NL8207.94.041.B01 | Links