Stacaravan en chalet aanbod

Met 150 modellen in gebruikte en nieuwe chalets en stacaravans aanbod heeft De Bergjes Chalets en Caravans het grootste assortiment in Europa. Dit betekent dat wij voor vrijwel iedere persoon hun gewenste chalet of stacaravan hebben. Door onze enorme showroom hebben wij de mogelijkheid om u alle opties te laten bewonderen. Daardoor heeft u een beter beeld van ons aanbod en kunt u eenvoudig chalets en stacaravans vergelijken, om zo de juiste keuze te maken.


U heeft de keuze om onze chalets en stacaravans te kopen of te huren. Wij zijn bereid om u van uitgebreide informatie te voorzien en we denken met u mee om de juiste keuze te maken. Belangrijk voor ons is dat jullie met een voldaan en vertrouwd gevoel onze showroom verlaten. Door de jarenlange ervaring op het gebied van chalets en stacaravans hebben wij goede contacten opgebouwd met vele campings en recreatieparken, waardoor wij jullie kunnen ondersteunen in de zoektocht naar een mooie locatie. Wij kunnen aan de hand van uw wensen verschillende parken adviseren die ideaal aansluiten bij uw vakantieplannen. De Bergjes beschikt over eigen transport en ervaren personeel die uw chalet of stacaravan plaatsen en stellen op elke gewenste locatie binnen Europa. Laat dit maar aan onze vakmannen over, zodat u binnen de kortste keren heerlijk kunt genieten van uw welverdiende vakantie.

Stacaravan aanbod

U kunt op onze website zelf aangegeven welk merk stacaravan u zoekt, in welke prijscategorie en het aantal slaapkamers. Zo ziet u meteen het aanbod in stacaravans dat voldoet aan uw wensen. Wij tonen u graag de nieuwe modellen, mooie aanbiedingen en onze uitgebreide voorraad die aan u zoekcriteria voldoen. Daarnaast worden de nieuwste modellen direct op onze website gepresenteerd inclusief foto’s en uitgebreide informatie. Wij doen er alles aan om u de juiste keuze te laten maken in ons ruime aanbod.

Topmerken zoals Willerby, Europa en BK Bluebird maken deel uit van ons stacaravan aanbod. Naast deze merken heeft De Bergjes nog een groot aanbod in overige merken. Wilt u een merk stacaravan dat niet in ons aanbod zit, zorgen wij ervoor dat wij deze bestellen. Dat is pas service.

Chalet aanbod

U kunt eenvoudig op onze website uw gewenste zoekcriteria selecteren zodat u direct toegang heeft tot het juiste chalet aanbod. U krijgt een lijst te zien welke chalets tentoongesteld staan op ons showterrein en welke eventueel nog te bestellen zijn.

Enkele topmerken in ons chalet aanbod zijn De Bergjes, Europa, BK Bluebird en Everest. U kunt kiezen uit bestaande modellen die u vervolgens naar eigen wens uitrust of u kunt kiezen voor chaletbouw naar eigen voorkeur. Wij helpen u graag met het maken van deze keuze. Dus loop eens binnen of maak telefonisch of per mail een afspraak. Wij zullen u voorzien van uitgebreide informatie om ervoor te zorgen dat u de juiste keuze in ons chalet aanbod maakt.
 

 

111 resultaten
  • 9
  • 18
  • 36
  • resultaten per pagina
desc

+31 475 495 079

De Bergjes Heibloem (55 minuten van Antwerpen) Schaapsbrug 2a, 6089 NB Heibloem | De Bergjes Kamperland(Zeeland) Nieuweweg 6, 4493 PA Kamperland
E-mail: info@bergjes.nl | Tel.: (0)475 - 49 50 79 | Fax: (0)475 - 49 52 94 | BTW Nummer: NL8207.94.041.B01 | Links