Stacaravan kopen

Een stacaravan kopen staat eigenlijk gelijk aan het kopen van een tweede huis. Het geeft u ten alle tijden een gevoel van rust in uw eigen omgeving. U bent dan ook niet gekluisterd aan vakantieperiodes, u kunt gaan wanneer u zelf wilt. De Bergjes biedt u een ruim assortiment in stacaravans aan waardoor er altijd wel iets voor u tussen zit. Zit er niets voor u tussen? Geef uw wensen aan ons door en wij zorgen er persoonlijk voor dat wij aan deze wensen voldoen. Wij zijn pas tevreden wanneer u tevreden bent.

Stacaravan kopen

Een stacaravan kopen in verschillende modellen

U heeft de mogelijkheid om een stacaravan te kopen in verschillende modellen, nieuw of gebruikt. Bij het kopen van een stacaravan adviseren wij u de diverse mogelijkheden die kunnen aansluiten op uw wensen. Denk bijvoorbeeld aan kunststof kozijnen, dubbel glas of wellicht een luxe keuken.

Indien gewenst transporteren en plaatsen wij uw stacaravan naar het gewenste recreatiepark. Wij zorgen ervoor dat u volop kunt genieten van uw stacaravan. Is de plaatsing voltooid, sluiten wij ook nog eens alles voor u aan. Wij zorgen voor de complete service.
 

Ook interessant voor u Bekijk ons volledig aanbod

Neem contact met ons op
* Verplichte velden
Bezoek onze showroom
Route plannen

+31 475 495 079

De Bergjes Heibloem (55 minuten van Antwerpen) Schaapsbrug 2a, 6089 NB Heibloem | De Bergjes Kamperland(Zeeland) Nieuweweg 6, 4493 PA Kamperland
E-mail: info@bergjes.nl | Tel.: (0)475 - 49 50 79 | Fax: (0)475 - 49 52 94 | BTW Nummer: NL8207.94.041.B01 | Links