Tweedehands stacaravan kopen

Bij de Bergjes Chalets en Caravans vindt u een enorm aanbod aan zowel nieuwe als tweedehands stacaravans. De investering is bij de aankoop van een tweedehands stacaravan lager, vandaar dat de populariteit van het kopen van een tweedehands stacaravan steeds groter wordt. Steeds meer mensen kiezen er dus voor om een tweedehands stacaravan te kopen is ook dit aanbod volop aanwezig in onze showroom. Wanneer u ervoor kiest om een tweedehands stacaravan te kopen kunnen wij uw tweedehands stacaravan plaatsen op elke gewenste locatie in Europa. Alle bekende merken, waaronder Willerby, Europa en Delta.

Tweedehands stacaravan kopen

Financieringshulp bij het kopen van een tweedehands stacaravan

Ondanks het feit dat een tweedehands stacaravan gaat kopen, blijft dit toch een hele investering. Wij begrijpen dit en helpen u graag een handje met onze financieringsmogelijkheden. Zo is het bijvoorbeeld mogelijkheid om de betaling in gedeeltes te voldoen zodat u niet ineens het gehele bedrag hoeft te betalen. Samen met onze adviseurs kunt u alle financieringsmogelijkheden bespreken wanneer u besluit om een tweedehands stacaravan te kopen.

Ook interessant voor u Bekijk ons volledig aanbod

Neem contact met ons op
* Verplichte velden
Bezoek onze showroom
Route plannen

+31 475 495 079

De Bergjes Heibloem (55 minuten van Antwerpen) Schaapsbrug 2a, 6089 NB Heibloem | De Bergjes Kamperland(Zeeland) Nieuweweg 6, 4493 PA Kamperland
E-mail: info@bergjes.nl | Tel.: (0)475 - 49 50 79 | Fax: (0)475 - 49 52 94 | BTW Nummer: NL8207.94.041.B01 | Links