Chalet kopen

Een chalet kopen met dezelfde luxe als thuis? De Bergjes beschikt over het grootste aanbod aan chalets in Europa en kan u door de jarenlange ervaring goed adviseren bij het kopen van een chalet.

Heeft u speciale wensen voor in uw chalet? Bespreek ze met ons en wij zorgen ervoor dat deze wensen gerealiseerd worden. Zo kun u uw eigen droomchalet kopen.

Chalet kopen in uw eigen ontwerp

U heeft de mogelijkheid om een chalet volledig naar eigen ontwerp te laten bouwen. Een bepaalde indeling, specificaties of speciale toevoegingen, niets is voor ons te gek. Creëer zo uw eigen, volledig zelf ingerichte, luxe chalet. Dus een chalet kopen in uw eigen ontwerp? De Bergjes is uw adres!

Chalet kopen

Online een chalet kopen

Liever online een chalet kopen? Ook geen probleem. Op onze website staat het gehele chalet aanbod voor u tentoongesteld. Door te klikken op de desbetreffende chalet, krijgt u specifieke informatie te zien van het gekozen model. Mocht u geïnteresseerd zijn in één van onze chalet, kun u uw gegevens achter laten, wij nemen dan contact met u op.

Ook interessant voor u Bekijk ons volledig aanbod

Neem contact met ons op
* Verplichte velden
Bezoek onze showroom
Route plannen

+31 475 495 079

De Bergjes Heibloem (55 minuten van Antwerpen) Schaapsbrug 2a, 6089 NB Heibloem | De Bergjes Kamperland(Zeeland) Nieuweweg 6, 4493 PA Kamperland
E-mail: info@bergjes.nl | Tel.: (0)475 - 49 50 79 | Fax: (0)475 - 49 52 94 | BTW Nummer: NL8207.94.041.B01 | Links