Chaletbouw

Niet alleen is De Bergjes dé locatie voor het kopen en huren van chalets, maar ook voor chaletbouw. Stel uw eigen droomchalet samen. Geef ons uw wensen door en samen komen wij tot een besluit hoe uw droomchalet samengesteld wordt. Dus speciale wensen voor de indeling, specificaties of extra toevoegingen? Wij helpen u graag verder om uw droomchalet te realiseren.

De ontwerpfase van de chaletbouwChaletbouw in onze eigen werkplaats

Kiest u voor chaletbouw bij De Bergjes, dan wordt u volledig door het hele traject begeleid. Op basis van uw wensen wordt het ontwerp bepaald en zullen wij een officiële bouwtekening van uw chalet maken. U heeft de volledige overhand in het ontwerpen van uw chalet. Wij zullen u hierin dan adviseren en aansturen om de juiste beslissing te maken. Het is altijd mogelijk om na de aankoop van uw chalet nog eventuele toepassingen door te voeren. Op deze manier ontwerp u uw eigen droomchalet.

Volg het gehele traject van de chaletbouw

Is het ontwerp afgerond, dan wordt de productie in gang gezet. U bent altijd welkom in onze fabriek om de status van uw chalet te bewonderen. U kunt hiervoor een afspraak maken. Mocht er iets tegenvallen of iets dat u graag anders ziet? Geen probleem. Geef het aan ons door en wij proberen alle veranderen uit te voeren. Wij doen ons best om u tevreden te stellen. De klant is namelijk altijd koning.

Twijfelt u nog om een eigen droomchalet te bouwen? Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden. Loop eens bij ons binnen of maak vrijblijvend een afspraak en wij zorgen ervoor dat u de juiste beslissing maakt.
 

Kwaliteit en maatwerk chaletbouw

Met meer dan 45 jaar ervaring in de chaletbouw weten wij wat kwaliteit betekend. Wij beschikken over een team van vakbekwame mensen die de juiste kennis en expertise hebben om uw maatwerk chalet te bouwen. Daarnaast werken wij met materialen van een hoogwaardige kwaliteit die zorgen voor een professionele toekomstbestendige afwerking. Geniet met een chalet van De Bergjes van het luxe comfort dat ook voor thuis een voorwaarde is!

De voordelen van chaletbouw op maat:

• Op maat gebouwd chalet volledig naar eigen wens
• Ruime keuze in kleuren en materialen
• Keuze uit talloze keukens, badkamers, vloeren en wanden
• Mogelijkheid tot luxueuze opties zoals airconditioning, zonnepanelen of een afwasmachine
• Meer dan 45 jaar kennis en ervaring in chaletbouw

Ook interessant voor u Bekijk ons volledig aanbod

Neem contact met ons op
* Verplichte velden
Bezoek onze showroom
Route plannen

+31 475 495 079

De Bergjes Heibloem (55 minuten van Antwerpen) Schaapsbrug 2a, 6089 NB Heibloem | De Bergjes Kamperland(Zeeland) Nieuweweg 6, 4493 PA Kamperland
E-mail: info@bergjes.nl | Tel.: (0)475 - 49 50 79 | Fax: (0)475 - 49 52 94 | BTW Nummer: NL8207.94.041.B01 | Links