Eigen fabriek

Doordat De Bergjes beschikt over een eigen chaletfabriek, kunnen zij voldoen aan de wensen van klanten. Het aanbrengen van airconditioning, speciale badmeubles, speciale soorten behang, gordijnen en vloerbedekking, maar ook keukenapparatuur, vloerverwarming en andere luxe artikelen is dan ook geen probleem.

Natuurlijk zijn dit extra toepassingen en hoeft u hiervoor niet te kiezen. U bent bij ons namelijk ook aan het goede adres voor een standaard chalet, die zeker niet onder doen aan onze luxe chalets. Deze chalets beschikken over goed geïsoleerde en stevige wanden, de beste houtmaterialen voor de keuken en kasten, mooi vloerbedekking en gordijnen. Dit allemaal tegen scherpe prijzen.

Wij zorgen ervoor dat u een uitgebreid proces doorloopt, bij het kopen van een chalet. Samen zorgen we ervoor dat uw wensen en details tot in de puntjes door ons worden uitgevoerd. Zelfs tijdens de chaletbouw bent u van harte welkom om de status van uw chalet te bewonderen. Wij willen u dit geweldige proces niet ontnemen. 

 

Ook interessant voor u Bekijk ons volledig aanbod

Neem contact met ons op
* Verplichte velden
Bezoek onze showroom
Route plannen

+31 475 495 079

De Bergjes Heibloem (55 minuten van Antwerpen) Schaapsbrug 2a, 6089 NB Heibloem | De Bergjes Kamperland(Zeeland) Nieuweweg 6, 4493 PA Kamperland
E-mail: info@bergjes.nl | Tel.: (0)475 - 49 50 79 | Fax: (0)475 - 49 52 94 | BTW Nummer: NL8207.94.041.B01 | Links