Over ons

De Bergjes Chalets & Caravans B.V. heeft inmiddels al ruim 45 jaren ervaring binnen de caravanbranche. Als toonaangevende leverancier biedt de Bergjes Chalets & Caravans het grootste aanbod aan chalets en stacaravans aan van geheel Europa. U kunt bij ons een chalet of stacaravan kopen maar wij bieden ook de mogelijkheid om de chalet of stacaravan voor een periode te huren. De twee broers van den Berg hebben 45 jaar geleden het bedrijf ‘De Bergjes’ opgericht. Dit gebeurde in de stad Den Haag. Tijdens hun zoektocht naar een verblijf voor hun recreatiewerkzaamheden werd vaak de benaming ‘De Bergjes’ gebruikt. Uiteindelijk is dat ook de naam geworden van het bedrijf.

Vanuit Den Haag verhuist De Bergjes 10 jaar later naar het Limburgse Heibloem. Eenmaal in Limburg gevestigd werd het bedrijf overgenomen door zoon Johan van den Berg. Johan heeft zijn persoonlijkheid en creativiteit in het bedrijf gestoken en heeft hiermee het bedrijf laten groeien naar een sterke speler in de recreatiebranche.

Inmiddels is de zoon van Johan, Hans van den Berg, ook werkzaam bij de Bergjes. Ook Hans beschikt over de passie voor de recreatiebranche en is dan ook helemaal op zijn plek binnen de Bergjes. Zijn verfrissende visie en enthousiasme voor het vak zorgen voor een nieuwe kijk op het bedrijf.

Neem contact met ons op
* Verplichte velden
Bezoek onze showroom
Route plannen

+31 475 495 079

De Bergjes Heibloem (55 minuten van Antwerpen) Schaapsbrug 2a, 6089 NB Heibloem | De Bergjes Kamperland(Zeeland) Nieuweweg 6, 4493 PA Kamperland
E-mail: info@bergjes.nl | Tel.: (0)475 - 49 50 79 | Fax: (0)475 - 49 52 94 | BTW Nummer: NL8207.94.041.B01 | Links