Chalet op maat

De Bergjes heeft het grootste aanbod aan chalets van heel Europa. Dat is niet het enige! Wij beschikken ook over een eigen fabriek voor het bouwen van uw chalet op maat. Wij bouwen chalets met de beste producten en bieden u hierdoor een hoge kwaliteit. Wanneer u kiest voor onze chaletbouw kiest u zelf het interieur en exterieur van uw chalet. Ook kunt u de indelingen en afmetingen zelf bepalen waardoor er een chalet op maat wordt gecreëerd.

Chalet op maat

Chalet op maat; het proces

De keuze is gemaakt, u kiest ervoor om een chalet op maat te laten bouw bij de Bergjes. Een van onze adviseurs begeleidt u gedurende het gehele proces. U wordt door uw adviseur aan het begin van het proces uitgebreid geïnformeerd over alle mogelijkheden die wij u bieden. Denk hierbij aan indeling van de chalet, materialen, isolatie en de beglazing van de chalet. Samen gaat u aan de slag met het ontwerp van uw chalet op maat. Na het ontwerp wordt de bouwtekening aan uw gepresenteerd en bij goedkeuring kan de bouw beginnen. Wij besteden gedurende het proces de grootste zorg aan uw chalet op maat. Uw tweede huis wordt als het ware een echte droomchalet waar u nog vele jaren van kunt genieten.

Neem contact met ons op
* Verplichte velden
Bezoek onze showroom
Route plannen

+31 475 495 079

De Bergjes Heibloem (55 minuten van Antwerpen) Schaapsbrug 2a, 6089 NB Heibloem | De Bergjes Kamperland(Zeeland) Nieuweweg 6, 4493 PA Kamperland
E-mail: info@bergjes.nl | Tel.: (0)475 - 49 50 79 | Fax: (0)475 - 49 52 94 | BTW Nummer: NL8207.94.041.B01 | Links