Stacaravan occasion

De website van De Bergjes biedt het grootste aanbod aan chalets en stacaravans van geheel Europa. Ook bieden wij vele verschillende stacaravan occasions aan. Bij ons vindt u op een gemakkelijke manier de geschikte stacaravan occasion, die wij voor u door geheel Europa op uw droomlocatie plaatsen. Alle stacaravan occasions zijn te bezichtigen op ons enorme showterrein van maar liefst 20.000m2, dat zich bevindt in Heibloem. Maar ook op onze nieuwe locatie in Kamperland bent u van harte welkom.

Stacaravan occasion

Koop de geschikte stacaravan occasion

Na uw bezoek aan een van onze locaties, of na een bezoekje aan onze website heeft u wellicht de geschikte stacaravan occasion gevonden. Wij helpen u dan graag verder in het aankoopproces. Van het begin tot het einde begeleiden wij u, zodat er niets belangrijks wordt vergeten. Als u de stacaravan occasion op uw droomlocatie in Europa wilt plaatsen, doen wij dat voor u! Vergeet niet om een stacaravanverzekering af te sluiten, zodat u stacaravan occasion altijd beschermd is tegen de meest voorkomende risico’s.

Ook interessant voor u Bekijk ons volledig aanbod

Neem contact met ons op
* Verplichte velden
Bezoek onze showroom
Route plannen

+31 475 495 079

De Bergjes Heibloem (55 minuten van Antwerpen) Schaapsbrug 2a, 6089 NB Heibloem | De Bergjes Kamperland(Zeeland) Nieuweweg 6, 4493 PA Kamperland
E-mail: info@bergjes.nl | Tel.: (0)475 - 49 50 79 | Fax: (0)475 - 49 52 94 | BTW Nummer: NL8207.94.041.B01 | Links