Nieuwe stacaravan

De Bergjes Chalets & Caravans heeft het grootste aanbod nieuwe stacaravans van Europa. Diverse topmerken, zoals Willerby en BK Bluebird, maken deel uit van ons assortiment. U kunt ons aanbod nieuwe stacaravans bekijken in onze showrooms in Heibloem en Kamperland. Voor het bekijken van een nieuwe stacaravan kunt u ook op onze website terecht. Alle nieuwe stacaravans hebben een plekje op onze website en zijn voorzien van alle productinformatie en specificaties. Heeft u een geschikte nieuwe stacaravan gezien? Laat dan uw gegevens achter en wij nemen contact met op voor het verdere traject.

Nieuwe stacaravan

Verzeker uw nieuwe stacaravan

Een nieuwe stacaravan kopen is een hele investering. U wilt na de aankoop van de stacaravan nog vele jaren genieten van uw tweede huis. Omdat uw nieuwe stacaravan niet altijd bewoond zal zijn, is het verstandig om een stacaravanverzekering af te sluiten. De verzekering beschermt u stacaravan tegen alle belangrijke risico’s. De Recreatiehuis Verzekering van Europeesche Verzekeringen is een echte aanrader. 

Ook interessant voor u Bekijk ons volledig aanbod

Neem contact met ons op
* Verplichte velden
Bezoek onze showroom
Route plannen

+31 475 495 079

De Bergjes Heibloem (55 minuten van Antwerpen) Schaapsbrug 2a, 6089 NB Heibloem | De Bergjes Kamperland(Zeeland) Nieuweweg 6, 4493 PA Kamperland
E-mail: info@bergjes.nl | Tel.: (0)475 - 49 50 79 | Fax: (0)475 - 49 52 94 | BTW Nummer: NL8207.94.041.B01 | Links