Tweedehands stacaravans

De Bergjes heeft een grote voorraad nieuwe en tweedehands stacaravans. Deze kunt u bewonderen op een van onze twee showrooms, in Heibloem en Kamperland. Willerby, Europa, BK Bluebird of Nordstar. Een voorbeeld van enkele topmerken die deel uit maken van ons assortiment tweedehands stacaravans. Op het moment dat uw geschikte tweedehands stacaravan zich niet in ons assortiment bevindt, kunnen wij deze rechtstreeks voor uw importeren. Daarnaast plaatsen wij uw tweedehands stacaravan op elke gewenste locatie in Europa.

Tweedehands stacaravans

Een tweedehands stacaravan kopen

Het kopen van een stacaravan behoort tot een van de mogelijkheden van de Bergjes. Op onze website vindt u alle informatie over de prijzen en productspecificaties. Vergeet niet om een stacaravanverzekering af te sluiten op het moment dat u een tweedehands stacaravan koopt.

Het huren van een tweedehands stacaravan

U kunt bij ons niet alleen een tweedehands stacaravan kopen, ook het huren ervan behoort tot de mogelijkheid. U kunt bij ons een tweedehands stacaravan huren vanaf een minimale periode van 3 maanden. Het is natuurlijk geen probleem om de tweedehands stacaravan voor langere periodes te huren. Wij hebben ook contracten voor de duur van 6 of 12 maanden en veelvouden hiervan.

Indien u meer informatie wenst over onze tweedehands stacaravans, neem dan contact op met een van onze ervaren medewerkers.

Ook interessant voor u Bekijk ons volledig aanbod

Neem contact met ons op
* Verplichte velden
Bezoek onze showroom
Route plannen

+31 475 495 079

De Bergjes Heibloem (55 minuten van Antwerpen) Schaapsbrug 2a, 6089 NB Heibloem | De Bergjes Kamperland(Zeeland) Nieuweweg 6, 4493 PA Kamperland
E-mail: info@bergjes.nl | Tel.: (0)475 - 49 50 79 | Fax: (0)475 - 49 52 94 | BTW Nummer: NL8207.94.041.B01 | Links