Stacaravan outlet

Het grootste aanbod stacaravans in Europa vindt u bij de Bergjes Chalets & Caravans. Wij bieden u nieuwe en gebruikte stacaravans aan, maar wij beschikken ook over een stacaravan outlet. Tevens heeft u bij ons de keuze tussen het huren van een stacaravan of het kopen van een stacaravan. In onze stacaravan outlet vindt u de aanbiedingen op het gebied van stacaravans . Op het moment dat u een stacaravan uit onze outlet wilt hebben kunnen wij deze direct aan u leveren. Alle stacaravans uit de outlet zijn bij ons op voorraad.

Stacaravan outlet

Stacaravan outlet modellen op de website

De website van de Bergjes biedt u een overzichtelijk totaalbeeld van alle stacaravans die wij hebben. Ook alle stacaravans uit onze outlet zijn zichtbaar op onze website. Door middel van een label met de tekst ‘outlet’ kunt u zien welke modellen uit onze stacaravan outlet komen. Onze speciale outlet pagina geeft u meteen een duidelijk overzicht van alle outlet modellen en acties die er zijn. Alle modellen in de outlet zijn voorzien van specificaties en u kunt meteen zien in welke showroom het desbetreffende model aanwezig is. Vul u gegevens in voor de outletprijs en wij nemen contact met u op voor de verdere afhandeling van het traject.

Ook interessant voor u Bekijk ons volledig aanbod

Neem contact met ons op
* Verplichte velden
Bezoek onze showroom
Route plannen

+31 475 495 079

De Bergjes Heibloem (55 minuten van Antwerpen) Schaapsbrug 2a, 6089 NB Heibloem | De Bergjes Kamperland(Zeeland) Nieuweweg 6, 4493 PA Kamperland
E-mail: info@bergjes.nl | Tel.: (0)475 - 49 50 79 | Fax: (0)475 - 49 52 94 | BTW Nummer: NL8207.94.041.B01 | Links