Goedkope stacaravan

Het grootste aanbod aan zowel chalets en stacaravans is te zien bij de Bergjes Chalets & Stacaravans. Het grote voordeel van een stacaravan van de Bergjes is dat wij deze plaatsen op uw droomlocatie in Europa. Wilt u graag een stacaravan kopen maar vindt u de aanschaf van een nieuwe stacaravan te kostbaar? Geen probleem, wij bieden ook tweedehands en dus goedkopere stacaravans aan. Ook voor het kopen van een goedkope stacaravan heten wij u graag welkom in een van onze showrooms.

Wat betaalt u voor een goedkope stacaravan?

De prijzen van de verschillende goedkope stacaravans in ons assortiment kunnen natuurlijk van elkaar verschillen. De prijs is ook afhankelijk van uw wensen en eisen. De prijs van goedkope stacaravan start vanaf €5000,-.

Goedkope stacaravan

De stacaravan outlet

Als u graag een goedkope stacaravan koopt, dan raden wij u aan om eens een kijkje te nemen in onze stacaravan outlet. Onze outlet bevat alle stacaravans die weg mogen voor een scherpe prijs, grote kans dat uw ideale stacaravan hierbij zit.

Onze service bij de financiering van een stacaravan

Is u ideale stacaravan toch iets duurder dan verwacht? Wij bieden u graag aan om gebruik te maken van onze financieringsmogelijkheden. Onze medewerkers geven u graag uitleg over deze mogelijkheden en helpen u ten slotte ook met het vinden van de juiste financieringsmogelijkheid zodat u toch kunt genieten van een stacaravan.

 

Ook interessant voor u Bekijk ons volledig aanbod

Neem contact met ons op
* Verplichte velden
Bezoek onze showroom
Route plannen

+31 475 495 079

De Bergjes Heibloem (55 minuten van Antwerpen) Schaapsbrug 2a, 6089 NB Heibloem | De Bergjes Kamperland(Zeeland) Nieuweweg 6, 4493 PA Kamperland
E-mail: info@bergjes.nl | Tel.: (0)475 - 49 50 79 | Fax: (0)475 - 49 52 94 | BTW Nummer: NL8207.94.041.B01 | Links