Caravans

De Bergjes chalets & caravans heeft inmiddels al meer dan 45 jaar ervaring met het verkopen en verhuren van chalets en caravans. Bij de verhuur en verkoop van chalets en caravans staan kernwaarden als kwaliteit, service, deskundigheid en scherpe prijzen centraal. Wij beschikken over 2 mooie showrooms die beide een ruime voorraad aan chalets en caravans beschikbaar hebben. Onze medewerkers helpen u graag met het maken van de juiste keuze caravan.

Kies uw geschikte caravan

De Bergjes heeft niet alleen nieuwe caravans in het assortiment. Wij verkopen en verhuren ook tweedehands caravans. Op het moment dat u wilt investeren in een tweede huis is het aan te raden om een caravan te kopen. Wilt u op vakantie of heeft u tijdelijke woonruimte nodig? Dan is het huren van een caravan de beste optie. Het is belangrijk om de caravan te verzekeren, zeker als u de caravan koopt en volledig van uzelf is. Wij hebben goede ervaringen met de Recreatiehuisverzekering van Europeesche. Met deze caravanverzekering bent u verzekerd tegen alle belangrijke risico’s.

Caravan merken

Wij bieden een divers aanbod aan caravan merken aan. Belangrijke caravan merken zijn Europa, BK Bluebird, Willerby en Berghome. Deze vier merken zitten standaard is ons assortiment. Echter presenteren wij ook geregeld andere merken caravan in onze showroom.

Caravan onderhoud

Bij de aanschaf van een caravan wilt u daar natuurlijk lang van kunnen genieten. Daarom is een goed onderhoud voor uw caravan zeer belangrijk. Dit verhoogt namelijk de levensduur van de caravan. Zorg voor regelmatig onderhoud van de caravan om lang te kunnen genieten van uw aankoop.

Caravans

Uw caravan op uw favoriete bestemming

De Bergjes zorgt ervoor dat uw caravan op uw droomlocatie wordt gevestigd. Wij bieden staanplaatsen aan in heel Europa. Dankzij jarenlange ervaringen met vele campings en recreatieparken in Europa weten wij de beste plekken. Wij helpen u graag met het vinden van uw droomlocatie. Maar wij helpen niet alleen met de keuze, wij vestigen uw gekochte caravan ook op deze locatie.

Ook interessant voor u Bekijk ons volledig aanbod

Neem contact met ons op
* Verplichte velden
Bezoek onze showroom
Route plannen

+31 475 495 079

De Bergjes Heibloem (55 minuten van Antwerpen) Schaapsbrug 2a, 6089 NB Heibloem | De Bergjes Kamperland(Zeeland) Nieuweweg 6, 4493 PA Kamperland
E-mail: info@bergjes.nl | Tel.: (0)475 - 49 50 79 | Fax: (0)475 - 49 52 94 | BTW Nummer: NL8207.94.041.B01 | Links