Maatwerk chalet

Een eigen fabriek voor uw maatwerk chalet! Dat is wat de Bergjes Chalets & Caravans u biedt naast ons grote aanbod chalets. Kiest u liever voor een chalet volledig op maat op basis van uw eigen wensen en eisen. Geen probleem, onze chaletbouw afdeling staat klaar om uw maatwerk chalet te bouwen. U kiest de kleur, de maten, de indeling en bepaalt het interieur, wij doen de rest!

Uitvoeringen van een Maatwerk Chalet

Alle maatwerk chalets bij de Bergjes zijn te verkrijgen in de uitvoeringen l-chalet, dubbel chalet of twin-chalet. Met een maatwerk chalet kunt u genieten van hetzelfde comfort dat u vanuit thuis gewend bent. Als u kiest voor onze chaletbouw, dan bent u vrij om zelf de indeling van uw nieuwe chalet te bepalen.

Maatwerk chalet

Uw droomchalet op uw favoriete bestemming

Het is de bedoeling dat uw maatwerk chalet uw droomchalet wordt. Eigenlijk een tweede huis maar dan op uw favoriete bestemming. Wij zorgen ervoor dat uw maatwerk chalet op de juiste bestemming komt te staan, waar dan ook in Europa.

Wilt u meer informatie over de maatwerk chalets en de diverse uitvoeringen? Neem contact met ons op en onze medewerkers voorzien u graag van advies.

Ook interessant voor u Bekijk ons volledig aanbod

Neem contact met ons op
* Verplichte velden
Bezoek onze showroom
Route plannen

+31 475 495 079

De Bergjes Heibloem (55 minuten van Antwerpen) Schaapsbrug 2a, 6089 NB Heibloem | De Bergjes Kamperland(Zeeland) Nieuweweg 6, 4493 PA Kamperland
E-mail: info@bergjes.nl | Tel.: (0)475 - 49 50 79 | Fax: (0)475 - 49 52 94 | BTW Nummer: NL8207.94.041.B01 | Links