Droom chalet

Bent u van plan om een chalet te kopen? De Bergjes biedt het grootste assortiment aan chalets en stacaravans in Europa, dus u bent van harte welkom om ons assortiment te bekijken. Maar heeft u er weleens over nagedacht om uw eigen chalet te laten bouwen? Onze chaletbouw afdeling bouwt als het ware uw droom chalet. U bepaalt zelf hoe uw droom chalet eruit komt te zien. Zo creëert u zelf uw droom chalet, volledig op maat.

Het ontwerpen van uw droom chalet

Bij het ontwerpen van uw droom chalet staat u er niet alleen voor. Onze adviseurs gaan samen met u aan de slag en begeleiden u gedurende het traject. Er wordt altijd gestart met het ontwerp van uw droom chalet. U maakt uw wensen en eisen kenbaar en wij gaan hiermee aan de slag om een bouwtekening te maken. Dit betekent niet dat deze bouwtekening al definitief is. U kunt zelf thuis, vanuit uw PC, uw wijzigingen doorvoeren. Samen zorgen we ervoor dat uw droom chalet precies is wat u voor ogen heeft.

Droomchalet

Het traject van de chaletbouw

Na de ontwerpfase blijft u, maar ook uw adviseur nauw betrokken bij het proces. U bent ook gedurende het proces altijd welkom om te komen kijken naar uw droom chalet. Plan hiervoor even een afspraak in en wij laten u de voortgang van uw droomchalet zien. Als de bouw van uw droom chalet is afgerond, kunt u ervoor kiezen om uw chalet ergens in Europa om uw droomlocatie te plaatsen. Wij zorgen er dan voor dat de droom chalet op deze locatie wordt geplaatst.

Ook interessant voor u Bekijk ons volledig aanbod

Neem contact met ons op
* Verplichte velden
Bezoek onze showroom
Route plannen

+31 475 495 079

De Bergjes Heibloem (55 minuten van Antwerpen) Schaapsbrug 2a, 6089 NB Heibloem | De Bergjes Kamperland(Zeeland) Nieuweweg 6, 4493 PA Kamperland
E-mail: info@bergjes.nl | Tel.: (0)475 - 49 50 79 | Fax: (0)475 - 49 52 94 | BTW Nummer: NL8207.94.041.B01 | Links