Chalets te koop

De Bergjes staat bekend als de nummer 1 als het gaat over de verkoop van chalets. De slogan ‘de grootste keus’ maken wij dan ook volledig waar. Alle chalets die te koop staan, staan vermeld op onze website maar zijn ook te bezichtigen op ons showterrein. Wij kunnen tevens voor u, indien gewenst, caravans rechtstreeks importeren. Dus wilt u kiezen uit het grootste aanbod chalets die te koop zijn, dan is een bezoek aan de Bergjes een echte aanrader.

Chalets te koop

Chalets van verschillende merken te koop

Wij hebben chalets te koop van vele gerenommeerde chalets merken. Zo kunt u kiezen voor het merk Willerby, Atlas of Berghome. Maar ook Europa en BK Bluebird maken deel uit van ons assortiment aan chalets. Naast de ruime keuze uit chalets merken, kunt u ook kiezen voor verschillende typen modellen. Voorbeelden van chalet uitvoeringen zijn een dubbel chalet, een L-chalet uitvoering of een Twin-chalet uitvoering.

Interesse in een van de chalets die te koop staat, neem dan contact op met een van onze medewerkers voor meer informatie!

Ook interessant voor u Bekijk ons volledig aanbod

Neem contact met ons op
* Verplichte velden
Bezoek onze showroom
Route plannen

+31 475 495 079

De Bergjes Heibloem (55 minuten van Antwerpen) Schaapsbrug 2a, 6089 NB Heibloem | De Bergjes Kamperland(Zeeland) Nieuweweg 6, 4493 PA Kamperland
E-mail: info@bergjes.nl | Tel.: (0)475 - 49 50 79 | Fax: (0)475 - 49 52 94 | BTW Nummer: NL8207.94.041.B01 | Links