Stacaravans

Met een showterrein van wel 20.000 m2 is De Bergjes dé grootste leverancier van chalets en stacaravans in Europa. Topmerken als Willerby, BK Bluebird, Europa, Atlas en ABI sieren het assortiment. De Bergjes kan elk merk aan u leveren. Naast het assortiment aan nieuwe stacaravans heeft De Bergjes ook een stacaravans outlet. In dit assortiment wordt wekelijks gewisseld en bestaat uit caravans voor ieders budget. Ook dit assortiment is op onze website te vinden. Wilt u de caravans in het echt ervaren, kom dan gezellig langs en wij nemen uitgebreid de tijd voor u. De koffie staat bij De Bergjes altijd klaar. De Bergjes biedt de mogelijkheid om zowel stacaravans te kopen als stacaravans te huren.

Onlangs hebben wij ons showterrein uitgebreid om u als klant nóg iets extra’s te bieden. Dit showterrein is gelegen in Kamperland te Zeeland en biedt u nog meer modellen die aan uw eisen kunnen voldoen. Wij bieden u een geruime keuze in stacaravans, waardoor uw beslissing ook de juiste zal zijn. Doordat de vestiging in Kamperland variabele openingstijden heeft, raden wij u aan om op onze website de openingstijden te raadplegen zodat u niet voor een gesloten deur staat.

Luxe stacaravans

Stacaravans worden met de jaren luxer en fabrikanten doen er dan ook alles aan om hun klanten van het ultieme gemak en luxe te voorzien. Inmiddels worden kunststof kozijnen en dubbel glas standaard meegenomen in de bouw van nieuwe stacaravans. Daarnaast kunnen extra toepassingen als een pannendak, los meubilair, centrale verwarming, luxe keuken met heteluchtoven en afwasmachine als extra optie worden toegevoegd. Sommige caravans bezitten deze mogelijkheden al, bij de ander zijn deze mogelijkheden extra bij te bestellen. U kunt blijven combineren van toepassingen om uw luxe stacaravan helemaal naar eigen smaak in te richten.

Het verschil tussen een chalet en stacaravan wordt alsmaar kleiner. De stacaravans zijn de laatste tijd zó uitgebreid, dat het onderscheid steeds kleiner is. Vraag eens naar de verschillende mogelijkheden die een stacaravan van De Bergjes u kunt bieden.

Stacaravans

Stacaravan op uw favoriete bestemming

U hoeft in een stacaravan helemaal niets in te leveren als het gaat om comfort. Alle luxe op uw favoriete vakantieplek. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze, wij hebben immers jarenlange ervaring in stacaravans. Vraag ons eens naar informatie voor mooie vakantieparken voor uw stacaravan. Door de jaren heen hebben wij goede contacten verzameld met campings en vakantieparken. Geef uw wensen door en wij maken een overzicht van passende parken.
 

113 resultaten
  • 9
  • 18
  • 36
  • resultaten per pagina
desc

+31 475 495 079

De Bergjes Heibloem (55 minuten van Antwerpen) Schaapsbrug 2a, 6089 NB Heibloem | De Bergjes Kamperland(Zeeland) Nieuweweg 6, 4493 PA Kamperland
E-mail: info@bergjes.nl | Tel.: (0)475 - 49 50 79 | Fax: (0)475 - 49 52 94 | BTW Nummer: NL8207.94.041.B01 | Links