Nieuwe chalet kopen

Een nieuwe chalet kopen is een leuke klus. U wilt bij het kopen van een nieuwe chalet natuurlijk ruim de keuze te hebben. Daarom is een bezoek aan het showterrein van de Bergjes Chalets en Caravans een echte aanrader. De Bergjes beschikt namelijk over het grootste aanbod chalets van geheel Europa. Wat uw wensen ook zijn, wij hebben de geschikte chalet voor u! Om alvast een idee te krijgen van ons aanbod, kunt u alvast een kijkje nemen op onze website waar alle chalet modellen te zien zijn.

Nieuwe chalet kopen

Uw eigen, nieuwe chalet ontwerpen

Wilt u een nieuwe chalet kopen die u helemaal zelf heeft ontworpen? Dat is geen enkel probleem. U kunt dan terecht bij onze afdeling chaletbouw. Hier kunt u samen met onze adviseurs uw eigen, nieuwe chalet ontwerpen. Samen bepalen jullie de indeling, de kleur en de afmetingen. Zo koopt u een nieuwe chalet die volledig voldoet aan al uw wensen. U wordt het gehele proces betrokken bij de bouw van de nieuwe chalet, zodat u niets mist van de bouw van uw nieuwe chalet.
 

Ook interessant voor u Bekijk ons volledig aanbod

Neem contact met ons op
* Verplichte velden
Bezoek onze showroom
Route plannen

+31 475 495 079

De Bergjes Heibloem (55 minuten van Antwerpen) Schaapsbrug 2a, 6089 NB Heibloem | De Bergjes Kamperland(Zeeland) Nieuweweg 6, 4493 PA Kamperland
E-mail: info@bergjes.nl | Tel.: (0)475 - 49 50 79 | Fax: (0)475 - 49 52 94 | BTW Nummer: NL8207.94.041.B01 | Links