Chalet verkoop

Wilt u tijdens uw vakantie ook genieten van de luxe die een chalet biedt? Maak een keuze uit de vele modellen uit onze chalet verkoop. De modellen uit de chalet verkoop zijn te bewonderen op ons enorme showterrein. Vanwege het grote aanbod, weten wij zeker dat uw droomchalet er tussen zit.

Chalet verkoop; bouw uw eigen chalet

Een eigen chalet bouwen behoort ook tot de mogelijkheden. Onze speciale afdeling, chaletbouw, kan aan de hand van uw eigen wensen en eisen uw droomchalet bouwen. U kiest de afmetingen, de kleur en de indeling, kortom u koopt uw ideale droomchalet.

Chalet verkoop

Online chalet verkoop

U kunt bij de Bergjes u aankoop ook online starten. Alle chalets uit de chalet verkoop staan vermeld op onze website. Alle chalets, van elk model, zijn voorzien van alle belangrijke informatie en details. Als u op onze website een chalet heeft gezien die u graag wilt kopen, dan kunt u direct uw gegevens achterlaten. Wij nemen dan spoedig contact met u op om de verdere verkoop te regelen.

Ook interessant voor u Bekijk ons volledig aanbod

Neem contact met ons op
* Verplichte velden
Bezoek onze showroom
Route plannen

+31 475 495 079

De Bergjes Heibloem (55 minuten van Antwerpen) Schaapsbrug 2a, 6089 NB Heibloem | De Bergjes Kamperland(Zeeland) Nieuweweg 6, 4493 PA Kamperland
E-mail: info@bergjes.nl | Tel.: (0)475 - 49 50 79 | Fax: (0)475 - 49 52 94 | BTW Nummer: NL8207.94.041.B01 | Links