Stacaravan verkoop

Het grootste aanbod stacaravans van Nederland en al 45 jaar kennis en ervaring met de verkoop van stacaravans. Dat zijn twee kenmerken van de stacaravan verkoop Bergjes Chalets & Stacaravans. Het aanbod aan zowel nieuwe, als tweedehands stacaravans is verspreid over twee showrooms. Zowel in Heibloem en Kamperland kunt u terecht voor onze stacaravan verkoop.

Topmerken in onze stacaravan verkoop

Willerby, Atlas en Nordstar zijn enkele merken die behoren tot de bekendste stacaravan merken. Deze merken worden aangevuld met diverse andere stacaravan merken waardoor onze stacaravan verkoop over een groot en gevarieerd aanbod beschikt. We kunnen van ieder merk de stacaravans rechtstreeks vanuit Europa laten importeren naar onze vestigingen.

Stacaravan verkoop via onze website

Niet alleen in onze showrooms maar ook op onze website kunt u een stacaravan kopen. Alle stacaravans die te koop zijn staan vermeld op onze website, inclusief alle belangrijke informatie. Heeft u interesse in een van de stacaravans op onze website? U kunt uw gegevens achter laten en een van onze medewerkers neemt contact met u op om alles te bespreken en uw vragen te beantwoorden.

Ook interessant voor u Bekijk ons volledig aanbod

Neem contact met ons op
* Verplichte velden
Bezoek onze showroom
Route plannen

+31 475 495 079

De Bergjes Heibloem (55 minuten van Antwerpen) Schaapsbrug 2a, 6089 NB Heibloem | De Bergjes Kamperland(Zeeland) Nieuweweg 6, 4493 PA Kamperland
E-mail: info@bergjes.nl | Tel.: (0)475 - 49 50 79 | Fax: (0)475 - 49 52 94 | BTW Nummer: NL8207.94.041.B01 | Links