Nieuwe stacaravan kopen

Op korte termijn een nieuwe stacaravan kopen en hierbij kiezen uit een groot en divers aanbod stacaravans? Het grootste aanbod stacaravans ontdekt u bij de Bergjes Chalets & Stacaravans. Wij hebben ruim 45 ervaring met het verkopen van nieuwe stacaravans en kunnen u dus ook voorzien van het beste advies.

Merken nieuwe stacaravans

Wij beschikken over een ruim showroom van maar liefst 20.000m2 waar u alle nieuwe stacaravans kunt bezichtigen. Alle stacaravan merken zijn vertegenwoordigd in onze showroom. Niet alle in onze showroom maar ook op onze website staan alle nieuwe stacaravan die te koop zijn vermeld. Alle nieuwe stacaravans zijn uiteraard voorzien van alle informatie. U een nieuwe stacaravan kopen wordt u dus zeer eenvoudig gemaakt. Stacaravan merken die u bij ons kunt verwachten zijn onder andere Willerby, Nordstar, Europa en Atlas.

U nieuw gekochte stacaravan op uw droomlocatie

Als u eenmaal in het bezit van een nieuwe stacaravan wilt u hier natuurlijk van genieten op de mooiste locatie in Europa. Zodra u een nieuwe stacaravan bij ons heeft gekocht, zorgen wij voor plaatsing van de nieuwe stacaravan op uw droomlocatie binnen Europa. Met behulp van ons enorme netwerk binnen Europa helpen wij u graag met het vinden van uw droomlocatie.

Ook interessant voor u Bekijk ons volledig aanbod

Neem contact met ons op
* Verplichte velden
Bezoek onze showroom
Route plannen

+31 475 495 079

De Bergjes Heibloem (55 minuten van Antwerpen) Schaapsbrug 2a, 6089 NB Heibloem | De Bergjes Kamperland(Zeeland) Nieuweweg 6, 4493 PA Kamperland
E-mail: info@bergjes.nl | Tel.: (0)475 - 49 50 79 | Fax: (0)475 - 49 52 94 | BTW Nummer: NL8207.94.041.B01 | Links