Chalet Zeeland

Chalet in Zeeland die geheel aansluit bij uw wensen? Bij de Bergjes vindt u het grootste aanbod aan chalets en stacaravans van Europa. Chalets zijn verkrijgbaar in veel diverse modellen van verschillende merken. Al vele jaren is de provincie Zeeland een populaire vakantiebestemming onder Europeanen. In Zeeland zijn veel campings en recreatieparken waar u uw chalet kunt laten plaatsen en uw vakantie kunt doorbrengen. Wij helpen u graag met het vinden van een geschikte locatie voor uw chalet in Zeeland. Dankzij onze samenwerking met diverse campings en recreatieparken in Zeeland kunnen wij ook een rol spelen als bemiddelaar.

Chalet te koop in Zeeland

U kunt niet alleen een chalet kopen en laten plaatsen in Zeeland, maar u kunt ook in Zeeland een chalet kopen bij De Bergjes. Wij hebben namelijk een eigen vestiging in Zeeland (Kamperland) waar u onze aanbod chalets kunt bekijken. U kunt het aanbod ook online bekijken. Het voordeel van onze locatie in Zeeland is dat u de sfeer van Zeeland kunt proeven en op zoek kunt gaan naar uw droomlocatie voor een chalet in Zeeland.
 

Chalet Zeeland

Koop uw chalet in Zeeland bij De Bergjes

Wilt u een chalet kopen bij De Bergjes? Wij hebben een groot aanbod aan nieuwe en tweedehands chalets en stacaravans. Onze adviseurs helpen u graag bij het vinden van uw droomchalet. Een chalet is als een tweede huis, maar dan op uw favoriete vakantiebestemming. Met een eigen chalet kunt u uw vakantiebestemming vaker per jaar bezoeken en kunt u uw benodigde spullen laten staan.

Laat uw chalet naar eigen wens samenstellen

De Bergjes heeft een eigen chaletbouw waardoor het mogelijk is om uw eigen chalet te laten bouwen die geheel voorziet in uw behoeften. Maar ook bestaande chalets kunnen aan worden gepast. De uitbreidingsopties zijn eindeloos en elke chalet kan op maat worden gemaakt. U kunt een chalet zo luxe maken als u zelf wilt. Bezoek onze vestiging voor een uitgebreid advies over chalets en de uitbreidingsmogelijkheden.

Ook interessant voor u Bekijk ons volledig aanbod

Neem contact met ons op
* Verplichte velden
Bezoek onze showroom
Route plannen

+31 475 495 079

De Bergjes Heibloem (55 minuten van Antwerpen) Schaapsbrug 2a, 6089 NB Heibloem | De Bergjes Kamperland(Zeeland) Nieuweweg 6, 4493 PA Kamperland
E-mail: info@bergjes.nl | Tel.: (0)475 - 49 50 79 | Fax: (0)475 - 49 52 94 | BTW Nummer: NL8207.94.041.B01 | Links