Chalet bouwen

Een chalet bouwen geheel op basis van uw eigen wensen en eisen? Wij maken dit voor u mogelijk met onze speciale chaletbouw afdeling. Onze specialisten creëren uw chalet op maat in onze eigen fabriek. Uw wensen staan centraal wanneer wij starten met het bouwen van de chalet. Samen met een van onze specialisten bespreekt u de vormgeving, de afmetingen en de inrichting van uw droomchalet. Een chalet bouwen begint bij de Bergjes dus bij u!

Chalet bouwen: de ontwerpfase

Het traject van het bouwen van een chalet start altijd met de ontwerpfase. Het ontwerp van uw chalet maakt u samen met uw adviseur. Op basis van de verkregen informatie, zijn wij in staat om een officiële bouwtekening te maken met alle afmetingen erin verwerkt. Het is altijd mogelijk om na de ontwerpfase nog aanpassingen door te voeren.

Chalet bouwen

Uw betrokkenheid bij het bouwen van een chalet

Het chalet bouwen is een gezamenlijk proces waar u actief bij wordt betrokken. Op het moment dat de ontwerpfase ten einde is, gaat het bouwen van de chalet beginnen. Wij heten u van harte welkom om gedurende de bouw een kijkje te nemen naar de voortgang van de bouw. We raden u aan om hiervoor wel een afspraak te maken. Zijn er punten die u graag anders ziet? Wij passen deze graag voor u aan als dit nog mogelijk is in het bouwproces.

Ook interessant voor u Bekijk ons volledig aanbod

Neem contact met ons op
* Verplichte velden
Bezoek onze showroom
Route plannen

+31 475 495 079

De Bergjes Heibloem (55 minuten van Antwerpen) Schaapsbrug 2a, 6089 NB Heibloem | De Bergjes Kamperland(Zeeland) Nieuweweg 6, 4493 PA Kamperland
E-mail: info@bergjes.nl | Tel.: (0)475 - 49 50 79 | Fax: (0)475 - 49 52 94 | BTW Nummer: NL8207.94.041.B01 | Links