Mantelzorg

Mantelzorg betekent zorg bieden aan hulpbehoevende of zieke personen. Dit gebeurt door personen uit de directe omgeving zoals familieleden, vrienden of buren. Kenmerkend is de reeds bestaande persoonlijke band tussen de mantelzorger en zijn of haar naaste. Bij mantelzorg gaat het meestal om langdurige zorg die niet betaald wordt. De Bergjes kon u daarin ondersteunen door u diverse mantelzorgchalets te koop aan te bieden. 

Een mantelzorgwoning

In sommige gevallen van mantelzorg wordt er gebruik gemaakt van zorgwoningen op locatie. Een zorgwoning, ook wel mantelzorgwoning genoemd, worden tijdelijk geplaatst in de direct omgeving van de hulpbehoevende. De mantelzorgwoning zijn geheel aangepast aan hun situatie. De woningen voor mantelzorg kunnen snel en eenvoudig geplaatst en verwijderd worden. U heeft zelfs de mogelijkheid om subsidies en aftrekposten aan te vragen via onze bemiddeling met de WMO van de desbetreffende gemeente en belastingdienst.

U heeft de mogelijkheid om uw eigen chalet samen te stellen die naar uw wensen in onze fabriek wordt gebouwd. Wanneer u kiest voor chaletbouw kunt u elk detail van uw chalet zelf bepalen. Wij realiseren uw wensen.

Interesse in een mantelzorgwoning? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak. Bekijk daarnaast onze specialistische website over mantelzorgwoningen voor meer informatie.

Neem contact met ons op
* Verplichte velden
Bezoek onze showroom
Route plannen

+31 475 495 079

De Bergjes Heibloem (55 minuten van Antwerpen) Schaapsbrug 2a, 6089 NB Heibloem | De Bergjes Kamperland(Zeeland) Nieuweweg 6, 4493 PA Kamperland
E-mail: info@bergjes.nl | Tel.: (0)475 - 49 50 79 | Fax: (0)475 - 49 52 94 | BTW Nummer: NL8207.94.041.B01 | Links